Dinsdagavondcompetitie ‘lijdt’ onder overvolle wedstrijdagenda

De dinsdagavond had wat de lijden van het drukke wedstrijdprogramma deze week. Afgelopen weekend was voor menigeen al een koersdag langer door de DK’s op maandag en komende woensdag staat het clubkampioenschap op het programma. Voor een aantal vaste bezoekers van de dinsdagavond reden om een keertje over te slaan. Morgen zullen we weten of dat een goede voorbereiding was. Astrid Schop heeft pas volgende week het clubkampioenschap en stond dus samen met een klein maar fijn mannenpeloton aan de start. Na de neutralisatie was het even gas geven maar niemand kreeg de juiste renners mee om een beslissende kopgroep te formeren en dus kwam het weer op een eindsprint aan.

Camiel won die redelijk gemakkelijk van Ruud Verbeek die daarmee wel een forse sprong in de stand maakte (van 10 naar 6). Daarachter finishte Jaap van der Grinten en ook die deed goede zaken in de stand want hij staat nu stevig op plek drie met nog slechts twee punten achterstand op Jan Buisman. En alle finishers mochten extra punten toevoegen aan hun totaal.
De stand: klik.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑