Ronde van de Ronde Hoep een groot succes (met eerste foto’s)

Degenen die meegedaan hebben weten het. Dit was een unieke avond. Koersen rond een van de oudste en mooiste polders van Nederland. Met mooi weer, hoewel het voor de echte koersen wellicht iets te mooi weer was. De winnaars moesten snelle benen hebben op de lange aankomst op de Verlengde Polderweg, dat was duidelijk. Net als de Ploegentijdrit rijders.

Deze eerste editie van de wieleroutfits.nl Ronde Hoep Ploegentijdrit werd gewonnen door de snelle manen van “De Roze Hoep”. Het geheel in het knal-roze gestoken team raffelde het Rondje Hoep af in 20.11 minuten. Dat wil zeggen bijna 48 km per uur! sterk.
Vlak daar achter kwam het door Tim Veldt aangevoerde team van Rapha Cycling Club: in 20.29 reden zij op conventioneel materiaal naar de tweede tijd (en dus winnaars van de “conventionelen”.
Snelste Ouderkerker team was Team Ficom in een mooie 22.24, terwijl de snelste Mix was van het ATAC mixteam (23.01) en de Amstelvrouwen 1 die in 23.13 de andere Damesteams nipt voorbleven.
Uitslag wieleroutfits.nl Ronde Hoep Ploegentijdrit 2019

Verslag van alle wedstrijden van de 50e Plus Vreeswijk Ronde van Ouderkerk aan de Amstel volgen nog.
Er zijn alvast veel mooie foto’s beschikbaar van Klaas Groot: Klik hier! en Hans Steekers was ook aanwezig: https://www.facebook.com/profile.php?id=100014963834914&sk=media_set&set=a.617064462135676&type=3

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, fietsende mensen, fiets en buiten

2 thoughts on “Ronde van de Ronde Hoep een groot succes (met eerste foto’s)

  1. Het was zeker uniek! Mooie ervaring om aan de ploegentijdrit mee te kunnen doen. Dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

  2. Best bijzonder dat ze voor ons de weg hadden afgesloten. Wat zal er een hoop tijd en energie zijn gestoken in dit event. Als deelnemer heb ik er geweldig van genoten. Dank aan iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑