Dinsdagavond: vroege vlucht succesvol

Het gebeurt niet vaak, maar vanavond was de eerste ontsnapping meteen de beslissende. Vier renners demarreerden, en met veel moeite konden drie renners de oversteek nog maken.

Jo Thewessem deed dat solo als laatste maar moest die inspanning uiteindelijk wel bekopen waardoor hij toch genoegen moest nemen met een plek in het peloton. De zes voorop bleven ook niet bij elkaar. Serge van der Putten is niet het type renner dat houdt van rustig kop over kop een voorsprong verdedigen. Hij kreeg Camiel Zwart mee en met zijn tweeën wisten ze het peloton nog net op een ronde te rijden.

Daarachter won Ron Gruijters de sprint van de tweede groep voor Jaap van der Grinten, Wouter de Jonge en Ruud Verbeek. Stephan Scherpenisse had de slag gemist maar won wel zonder moeite de pelotonssprint.

Vanaf volgende week zijn een flink aantal renners op vakantie, dus kan het peloton op de dinsdagavond wel wat aanvulling gebruiken. Jullie zijn van harte welkom!

De stand na 12 avonden: klik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑