Dinsdagavond: verhitte strijd met nieuwe gezichten

De oproep voor wat meer deelnemers heeft in ieder geval geholpen. Ondanks de warmte stond er een mooi peloton aan de start en dat was de afgelopen weken wel anders. Onder de renners ook een aantal nieuwe gezichten, altijd een goede ontwikkeling. De neutralisatie gaf hen in ieder geval de kans te wennen aan de bochten en wat tips daarover te ontvangen van de ervaren renners. Daar is het allemaal voor bedacht en het is goed te zien dat het werkt..

De warmte had natuurlijk ook invloed op het wedstrijdverloop. Als je eenmaal een gaatje had laten vallen was er maar weinig voor nodig om je motortje helemaal op te blazen en dan is zelfs een rondje laten lopen niet genoeg om voldoende te herstellen. En ontsnappen was om dezelfde reden ook kansloos, de extra inspanning van voorop rijden werd je al snel te veel.
Uiteindelijk had iedereen tegen het einde flink afgezien en een aantal renners liet de sprint dus maar aan zich voorbijgaan. Camiel kwam met ruime voorsprong door de laatste bocht en hoefde daarna niet meer voluit te gaan. Daarachter kwamen Stephan Scherpenisse, Tom Wolters, Wouter de Jonge, Rolf Vonk en Alexander Evers over de finish. En vooral na afloop constateerde iedereen dat zijn zweet poriën in ieder geval nog werkten. De nieuwe stand: volgt nog…

One thought on “Dinsdagavond: verhitte strijd met nieuwe gezichten

  1. Riejanne Markus, geselecteerd voor Nederland Knwu voor EK Alkmaar Mixed Relay Landen. Woensdag 7 augustus 2019.
    Twee leden Wtc de Amstel aan de start

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑