Dinsdagavondcompetitie: vakantietijd

Na de opleving van vorige week was het aantal renners dit keer weer bescheiden te noemen, ondanks het heerlijk weer. Maar dat betekent wel dat starten al goed was voor wat extra punten. Een genoegen dat sommige renners niet vaak mogen smaken.

Na de neutralisatie spatte het peloton uiteen in bijna even veel groepen als we renners hadden. Maar uiteindelijk was er een kopgroep van vijf die de rest van de avond intervaltraining deed. Van een tempo waar een jeugdrenner categorie 1 niet van onder de indruk komt tot een tempo waarmee je op donderdag ook kunt meedoen. En dat rondje na rondje.
Maar uiteindelijk wordt iedereen daar moe van dus de demarrages werden steeds korter. En dus moest er gesprint worden, wat bij afwezigheid van Camiel Zwart toch wat wint aan onvoorspelbaarheid. Sterker nog, we hadden drie renners binnen een fietslengte en zelfs na afloop een discussie over de uitslag, maar de jury had goed opgelet dus de discussie was kort.
Stephan Scherpenisse pakte de overwinning voor Dieuwe van Bergen, Tom Wolters, Coen Emmer en Alexander Evers.
De stand laat zien dat Stephan de top-3 op één punt is genaderd. Ze zullen moeten komen om hun positie te verdedigen.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑