Vroege schifting

Dinsdagavond stond er net als vorige week weer een zeer gevarieerd peloton van 20 renners aan de start. Van een paar Nieuwelingen tot masters en ook weer met nieuwe gezichten. Camiel was ondanks deze variatie weer de winnaar.

De neutralisatie was nog niet voorbij of de jeugd liet zich zien. Olav Wind ging er vandoor en Mees van Duren kon dat niet laten gebeuren en ging in de achtervolging. En dat was ook voor iedereen die oplette en de benen had om ook mee te springen. Dat lukte precies de helft van de renners. De achtervolgers gaven zich niet meteen gewonnen maar toen het gat na een flink aantal ronden jagen nauwelijks kleiner was geworden, was het voor iedereen duidelijk dat de beslissing was gevallen. De rest van de wedstrijd was het doel om niet gedubbeld te worden en dat lukte.Tegen die tijd waren er van de 10 renners in de tweede groep nog maar vijf over. Voorin bleef de groep ook samen en nadat de jury dat geconstateerd dat de onweersbui toch wel iets te dichtbij kwam werd er iets eerder dan gebruikelijk afgesprint. Camiel Zwart won voor Jan Buisman, Auke Broex, Bas Koster, Mees van Duren en Jaap van der Grinten.

Uitslag onder voorbehoud want de papieren zijn op de club blijven liggen. De stand kent verder weinig veranderingen dus die komt ook volgende week.
De sluitingsrit zal plaatsvinden op 17 september.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑