Op weg naar het NCK in Dronten: de voorbereiding gaat beginnen

Traditioneel is het NCK de (bijna) finale van het wegseizoen. Op zaterdag 28 september staat het Nederlands Club Kampioenschap op het programma, verreden op de Ploegentijdrit, de “TTT”. Eén keer per jaar met je clubgenoten namens De Amstel knallen. En De Amstel is daar de laatste jaren goed in: vorig jaar nog drie ploegen in de top-10, met de prachtige zilveren Damesploeg en 3e in het overall clubklassement.

Ook nu zal De Amstel weer met vier ploegen aanwezig zijn:  Jeugd, Junioren, Dames en natuurlijk de Elite en Beloften. De afgelopen weken is al een begin gemaakt met de trainingen en de selecties onder leiding van onze begeleiders. Ook wordt er weer een mooie dag van gemaakt in Dronten afgesloten met een etentje. De verschillende ploegleiders zullen komende weken een start maken met de voorbereidingen.
Vanaf dinsdag 20 augustus starten de wegtrainingen weer en die staan in het teken van de Ploegentijdrit. Door verschillende groepen zal er richting NCK gewerkt worden en ook degenen die wellicht níet in aanmerking komen voor selectie doen gewoon mee aan de trainingen. Je wordt er sowieso sterk van.

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑