Belachelijke tijd langs het kanaal (update met stand NJC)

De 10 km tijdrit langs het kanaal (de 3e/4e rit in de Najaarscompetitie) leverde voor veel renners PR’s op. Een beetje wind, maar lekkere temperatuur zorgden voor goede omstandigheden. Verder was de opkomst met 41 renners prima en kon er een all -time record genoteerd worden: Enzo Leijnse verpulverde de concurrentie en alle voorgangers in 11.49,9.

De klokken van Jos waren er weer, voldoende vrijwilligers en renners. Dus dan wordt het bijna een beetje gezellig onder de tochtbrug van Weesp. De renners hadden er zin in: 10 kilometer is niet té ver en te overzien.
Enzo bleef met zijn snelheid Wessel Mouris en Friso van Diemen net iets minder dan een minuut voor. Enzo is goed bezig op weg naar het WK dus. Daardoor moet hij wel het NCK missen, jammer voor de Amstel-équipe maar kunnen de anderen ook af en toe op kop.
Snelste dame was Rosan Koper in een keurige 14.25. Snelste Nieuweling Jelle Boonstra in 14.08 en Jeugdrenner Michiel Mouris hield in 15.13 menig oudere renner achter zich.
Alle tijden staan hier NCJ Tijdrit 2019 Driemond Het wordt tijd om de eeuwige ranglijsten te updaten. De Redactie gaat aan de slag.

De stand in de NJC staat hier: 2019 NJC (2). Donderdagavond is de finale met de prijsuitreiking. 10 eindprijzen bij de Senioren en extra prijzen voor de Nieuwelingen.
KJK staat op 1, maar zit in de Ronde van Friuli. Kansen voor Friso van Diemen, Tristan Geleijn, Alexander Kok en Marcel Witte op het podium!

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑