Bijzondere afsluitingsmiddag: zondag 6 oktober doe mee!

Bij de leden is de uitnodiging inmiddels op de digitale deurmat gevallen: alle supporters, vrienden, vrijwilligers, ouders, renners en betrokkenen bij De Amstel worden van harte uitgenodigd voor een bijzondere afsluiting van het wegseizoen 2019. Mét een Gentlemens Koppelrit Ronde Hoep en hamburgerparty bij Polderzicht!

Het bestuur nodigt iedereen uit voor de feestelijke afsluiting van het wielerseizoen. Voor dit jaar op een nieuwe locatie. Er wordt dit jaar ook gefietst door jong en oud, maar dit onderdeel is niet verplicht. Afsluiting seizoen 2019

Over de Ronde Hoep Koppeltijdrit: het is een funtijdrit, dat wil zeggen, je rijdt hard als het verkeer het toelaat, op conventioneel materiaal (geen tijdritfiets/wielen/stuurtje). Het verkeer kan dus een handicapje zijn. Maar er zijn ook tijdbonussen: zowel voor leden van het koppel die jonger dan 16 jaar zijn, áls voor koppelaars van 40 jaar en ouder (details volgen).
Kom dus aan de start met een trainingsmaatje, je vader, je moeder, je vriend(in) , je buurman, je trainer, of die goeie Elite renner waar jij eigenlijk wel een keertje mee wil rijden. Alles kan, op één uitzondering: Jeugdrenners rijden met minimaal een renner van 18 jaar of ouder. Deeelname is gratis, maar wel even opgeven!

Let op: na de wedstrijd is er alleen een Belgische douche beschikbaar

 

Reacties zijn gesloten.

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑