Het parallelle leven van de AmstelMaster

Het jaarlijks terugkerende Amstel Masterweekend (Tour de Masters tegenwoordig) kreeg het de laatste twee edities zwaar te verduren. In 2022 zorgde kou & sneeuw voor ingekorte en uitgestelde ritten, in 2023 was de regen op de tweede dag de grote spelbreker. Dit jaar zou alles anders zijn van 5 – 7 april: de warmte tegemoet op zaterdag, een nieuw onderkomen, en, niet onbelangrijk, enkele nieuwe gezichten! Doorgaan met het lezen van “Het parallelle leven van de AmstelMaster”

Jeugdkalender 2024

Via de link kom je bij het overzicht van de jeugdwedstrijden 2024; zowel de interclubwedstrijden, de landelijke wedstrijden als de kampioenschappen. Klik.

Donderdag start van de Voorjaarscompetitie

Vanaf donderdag 4 april is het weer tijd voor de start de altijd felbevochten en veelbesproken Voorjaarscompetitie, ook wel de Peter Post VJC.  De manier om jezelf te testen, te verbeteren en te meten met je clubgenoten. Mooie wedstrijden, harde koersen en ideaal om in vorm te komen voor de KNWU-wedstrijden. Vanaf dit seizoen met een iets ander format: namelijk losse en afwisselende wedstrijden Doorgaan met het lezen van “Donderdag start van de Voorjaarscompetitie”

De dinsdagwegtrainingen gaan ook weer van start

De Maart-trainingen op dinsdag en donderdag zijn inmiddels geweest, maar als het uur om gaat ( Zomertijd!) is er meer. De clubritten op dinsdag en donderdag én de wegtrainingen. Dinsdag 2 april begint niet alleen de dinsdagavondcompetitie maar ook de langere wegtrainingen weer. Juist bedoeld voor de wedstrijdrenners en dat is een mooie combi met de Voorjaarscompetitie die op donderdag 4 april begint (daarover later meer).

Doorgaan met het lezen van “De dinsdagwegtrainingen gaan ook weer van start”

Ondersteund door WordPress | Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑